sprejem +386-(0)2 234-8800
fax +386-(0)2 234-8808
 

Preventivni pregled


Alergološki paket:

Namenjen je pacientom, ki se prekomerno odzivajo na vplive okolja, pacientom z astmo, alergijo na hrano, senenim nahodom, s solzenjem, nosnimi polipi in kožnimi izpuščaji.

Zajema naslednje preiskave:
Pregled, preiskavo pljučne funkcije (spirometrija), kožni alergenski test, metaholinski test (test za potrditev astme), mnenje in individualno svetovanje.
Cena paketa: 251 €

Paket za kadilce in bivše kadilce:

Namenjen je vsem sedanjim in bivšim kadilcem, pasivnim kadilcem in pacientom, ki imajo sorodnike obolele s pljučnim rakom.

Zajema naslednje preiskave:
Pregled, rentgensko slikanje pljuč (RTG + LP), preiskavo pljučne funkcije (spirometrija) mnenje in individualno svetovanje.
Cena paketa: 165 €

Kardiološki paket:

Namenjen je pacientom podvrženim stresu, z neredno in nezdravo prehrano, motnjami presnove, sladkorja in maščob ( zvišan krvni sladkor, holesterol in trigliceridi), pomanjkanjem telesne aktivnosti, kadilcem in bivšim kadilcem in ljudem s srčno žilnimi obolenji v družini.

Zajema naslednje preiskave:
Pregled, pregled srca (EKG), ultrazvok (UZ) srca, cikloergometrijo (CEM) in ultrazvok (UZ) vratnega ožilja, mnenje z oceno tveganja za srčno žilne bolezni in svetovanje.
Cena paketa: 230 €